Room 1.5, BCN Rotterdam
Room 1.5, BCN Rotterdam

Room 1.5, BCN Rotterdam


  • 20
    guests


0 favourites
Translate this page into English

About BCN Rotterdam

Room 1.5 is een multi-functionele vergaderlocaties in Amsterdam.
 
Een training locatie vlak naast Amsterdam Bijlmer-Arena station. BCN Amsterdam Arena is een vijf-minuten loopafstand van Amsterdam Bijlmer-Arena station en dichtbij de snelwegen rond de stad. Er is ook voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving. Dit maakt de locatie goed bereikbaar.

Trainingslocatie BCN Amsterdam Arena heeft 34 multifunctionele, moderne en stijlvol ingerichte kamers, met ruime koffielounges en een eigen restaurant voor lunch en diner. Het restaurant heeft meer dan 200 zitplaatsen. Alle kamers zijn uitgerust met een climate control systeem. Hiermee kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Daarnaast is er hoge kwaliteit verlichting in alle kamers die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid daglicht.

Bovendien zijn ze uitgerust met gratis glasvezel internet en Wi-Fi, projector en projectiescherm, white- en flipboard, geïntegreerd geluidssysteem voor presentaties. comfortabele training zetels en water (met of zonder koolzuur), waardoor dit een geweldige multi-functionele ruimte is voor u.

Suitable for

Conference Meeting/workshop Presentation Studio Team activity

Facilities

  • Natural Light
  • TV/Projector
  • Whiteboards/Flipcharts
  • Breakout spaces

Capacity

  • Theatre: 20

Bespoke Documents


0 favourites

Location of BCN Rotterdam

Get me there

Your Host

Small bcn logo 1 8ac06328 1503 4f25 9d0d b294fb63995c

JennyR

Manager

Member since May 2019