Stop searching and let the perfect venue find you!

  1. 1

    Tell us what you are looking for

  2. 2

    We'll share your enquiry with suitable venues

  3. 3

    Get messages from venues & match with your favourites

Enquire now

Sheraton Amsterdam Airport Hotel

Venus

Nearest station:Schiphol Airport (0.2 km)(go to map)14

Venus in het Sheraton Amsterdam Airport is een ruime, multi-functionele vergaderzaal te huur in Amsterdam.   Met 30 zalen en ruimtes over 3 verschillende verdiepingen, biedt Sheraton Amsterdam Airport Hotel Conference Center op dit moment de grootste vergaderruimte direct op Schiphol. De begane grond is onlangs gerenoveerd.

Van intieme bestuurskamers tot grote functionele ruimtes, de ruime keuze aan comfortabele vergaderzalen kunnen 4-550 gasten verwelkomen.

In combinatie met de warme service van onze ervaren conferentie- en banqueting team, geavanceerde technologie en onze verscheidenheid aan ontmoetingsruimten is dit de ideale plek om mensen samen te brengen op het vliegveld.

Via een overdekte wandelgang rechtstreeks aangesloten op Schiphol Amsterdam Airport, ligt Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center op minder dan 5 minuten van de aankomst- en vertrekhallen van de luchthaven. Hierdoor zijn zowel het hotel, de terminals als andere diensten op City Airport Schiphol op loopafstand.

Alle 407 comfortabele, geluiddichte kamers en suites zijn voorzien van Sheraton bedden, voor een onvergetelijke goede nachtrust.

Met uitzicht op de landingsbaan van de luchthaven, biedt onze Sheraton Club Experience een warme en aansluitende omgeving inclusief ontbijt, hors d'oeuvres in de avond en een verscheidenheid aan dranken. Onze parkeerplaatsen zijn ten slotte het dichtst bij de terminals.

Great for

  • Meetings & workshops
  • Studios
  • Team away days

Facilities

  • Air conditioningAir conditioning
  • ParkingParking
  • TV/projectorTV/projector
  • Whiteboards/flipchartsWhiteboards/flipcharts

Capacities

  • Boardroom LayoutBoardroom: 14

Other information

Location

Nearest station:Schiphol Airport (0.2 km)

More spaces from this host

Discover and hire the best venues across HeadBox

Haven’t found the perfect venue yet?

Tell us what you’re looking for and we’ll quickly connect you with available venues that match your brief.

Match with venues