Restaurant, BCN Amsterdam Arena
Restaurant, BCN Amsterdam Arena
Restaurant, BCN Amsterdam Arena

Restaurant, BCN Amsterdam Arena


  • 230
    guests


0 favourites
Translate this page into English

About BCN Amsterdam Arena

Het restaurant in BCN Amsterdam is een geweldige prive diner locatie in een geweldige locatie.

Een training locatie vlak naast Amsterdam Bijlmer-Arena station. BCN Amsterdam Arena is een vijf-minuten loopafstand van Amsterdam Bijlmer-Arena station en dichtbij de snelwegen rond de stad. Er is ook voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving. Dit maakt de locatie goed bereikbaar.

Trainingslocatie BCN Amsterdam Arena heeft 34 multifunctionele, moderne en stijlvol ingerichte kamers, met ruime koffielounges en een eigen restaurant voor lunch en diner. Het restaurant heeft meer dan 200 zitplaatsen. Alle kamers zijn uitgerust met een climate control systeem. Hiermee kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Daarnaast is er hoge kwaliteit verlichting in alle kamers die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid daglicht.

Bovendien zijn ze uitgerust met gratis glasvezel internet en Wi-Fi, projector en projectiescherm, white- en flipboard, geïntegreerd geluidssysteem voor presentaties. comfortabele training zetels en water (met of zonder koolzuur), waardoor dit een geweldige multi-functionele ruimte is voor u.

Suitable for

Party Private dining

Facilities

  • Natural Light
  • TV/Projector
  • Whiteboards/Flipcharts
  • Breakout spaces

Capacity

  • Seating: 230

Bespoke Documents


0 favourites

Location of BCN Amsterdam Arena

Get me there

Your Host

Small bcn logo 1 8ac06328 1503 4f25 9d0d b294fb63995c

JennyR

Manager

Member since May 2019